Wizzair Számlás befizetést szeretnék választani repülőjegy vásárlásakor mivel annak 0-ft foglalási díja van de nem tudom, hogy kell feltölteni a WizzAir számlámat. Tudna esetleg ebben segíteni valaki?
Szerintem azt nem lehet "feltölteni".
Ha lehetne, akkor mindenki úgy akarna fizetni.
Ne haragudj, de ezen a téren veled vannak gondok. Tehát akkor az első válasz egészen pontosan ez volt:
"Szerintem azt nem lehet "feltölteni".
Ha lehetne, akkor mindenki úgy akarna fizetni."
Ez szerinted igaz?? Vagy mivan?? Fel lehet tölteni a wizz számlát pénzzel, csak minimum 500 eurot kell utalni, így szerintem nem igazán éri meg. De fel lehet tölteni és bárki fizethet ezen a módon. És akkor nincs foglalási díj sem.
Nem, nincs baj a szövegértelmezésemmel. Hogy lehetett volna ezt még másképp értelmezni ha nem így? :)) Az az érzésem te csak provokálni akarsz itt, mert hasznosítható választ nem írtál. Aki meg írt, annak nekitámadtál.
Minimum 85 000 Ft-ot kell küldeni az alábbi számlaszámok valamelyikére. Az üzenet mezőben fel kell tüntetni a Wizz Számlaszámot, ami a Wizzair-es bejelentkezést követően a Profil oldalon található.
Forrás: Wizzair honlap és telefonos ügyfélszolgálat (225 Ft per perc ;) )
Magyarország
Hungary Forint (HUF)
SWIFT-kód: CITIHUHX
Kizárólag országon belüli utaláshoz használható bankszámlaszám: 10800007-04703073-00000000
Kedvezményezett: Wizz Air Hungary Kft
Kizárólag nemzetközi utaláshoz használható bankszámlaszám: HU24 1080 0007 0470 3073 0000 0000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Kizárólag országon belüli utaláshoz használható bankszámlaszám: 11742173-20153069-00000000
Kizárólag nemzetközi utaláshoz használható bankszámlaszám: HU55117421732015306900000000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!