Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécsről Kaposvár? Többi lent!

Pécsről Kaposvár? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok pénteken megyek a virágfürdőbe(Kaposvár)és busszal megyek,de nem tudom,hogy amikor le szállok Kaposváron,akkor onnan merre tovább?

Tehát a Kaposvári autóbusz állomástól merre kell menni a fürdőig? Gyalog milyen messze van egyszer voltam vonattal ott,és a vonatállomástól nem volt messze a fürdő hely,valaki tudja aki ismeri Kaposvárt az legyen szíves válaszoljon előre is köszi!

2012. júl. 10. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmész a csigalépcsőn, átmész a hídon, majd lejössz a másik csigalépcsőn és ott mész pár métert előre és lefordulsz balra. Onnan egy kicsit gyalogolnod kell egyenesen.
2012. júl. 10. 13:28
 2/3 anonim válasza:
Én Kaposvári vagyok. Amikor leszállsz a távolsági buszmegállónál,akkor jössz kifelé a távolsági végállomástól úgy,hogy mész egyenesen a helyi végállomásig.(Látni fogod merre van a helyi végállomás,mert kék buszok állnak ott) A kettő egymással szembe van,tehát ahogy mész a helyi autóbusz állomás felé,ott a zebra előtt,ahol átmész,ott van egy csigalépcsős feljáró,ami egy hídra vezet. Végigmész a hídig felfelé,majd egy csigalépcső vezet le a hídról.(a hídon van egy lejárat a vasúthoz is,ami szintén ott van,de ott ne menj le,csak a csigalépcsős lejárón), onnét pedig egy fasoros sétány visz végig a fürdőhöz. A végállomáshoz közel van viszonylag. :)
2012. júl. 10. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi köszi így már tudom :):)
2012. júl. 11. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!