Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csopaki strandról kérhetek...

Csopaki strandról kérhetek véleményeket?

Figyelt kérdés

Mennyire mély a víz?Hirtelen mélyül-e?Van-e árnyék vagy vigyünk napernyőt?

Eddig még nem voltunk ott,és most odakészülünk,mert Füreden találtunk megfelelő szállást,de ott drágállom a belépőt.

Köszönöm,ha válaszoltok.

2012. júl. 8. 20:04
 1/5 anonim válasza:
Nem olyan mély a víz,bár a gödrökre figyeljetek mert sok hülyegyerek hajlamos szivatni a népet ezzel.Ernyőt mi is vinni szoktunk mert alig van árnyékos rész (meg kora reggel már elszokták foglalni).Nem drága hely,azt tudom hogy a diákjegy 450 Ff.Szerintem jó a csopaki strand :))
2012. júl. 8. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!:)Az árakat megnéztem a neten.nem vészes.:)Az árnyékra voltam kiváncsi.:)Akkor viszünk ernyőt és olyan sátrat is.Köszi még egyszer!:)
2012. júl. 8. 22:22
 3/5 anonim válasza:
Nincs mit. :)
2012. júl. 8. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A csopaki strand nagyon jó, sztem az egyik legjobb a Balatonon. Nagyon tiszta és jól felszerelt. Nem mélyül olyan gyorsan a víz, sőt a gyerekeknek van egy homokkal felöltött rész, ahol tudnak ők is pancsolni. Vannak árnyékos részek, de ha későn mentek azokat hamar elfoglalják, szóval nem árt ha visztek napernyőt ebben az esetben.

De egyébként Füreden is jó a Kisfaludy strand, az az olcsóbb, és oda nem olyan vészes a belépő.

2012. júl. 9. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)Akkor napernyővel felszerelkezve megyünk:)
2012. júl. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!