A Balatonnak hol vannak homokos partjai?
Figyelt kérdés
Mondanátok olyan településeket, ahol biztosan homokos partok vannak a strandokon?2012. júl. 5. 10:20
1/5 Baby Firefly válasza:
jövő héten megyek megnézem :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem az már késő lesz. :)
Mi is a jövő héten mennénk valahová, s a családnak csak annyi kikötése volt, hogy olyan igazi tengerparti érzet legyen...
2012. júl. 5. 11:27
3/5 dev dam válasza:
Én Siófok aranypartra megyek. nekem az a nyerő hely .
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Eddig a család is a Lellére szavaz.
Én azonban szeretnék még közelebbit, olyat amit Budapest felől hamarabb el lehet érni.
A Siófok az közelebb van, tudom, de gyerekkoromból úgy rémlik, hogy az az egyik legdrágább hely a régióban.
Nekem Balatonkenese környéke már jó lenne...
Itt is vannak homokos strandok?
Esetleg olyanok, ahol a gyereknek nagyobb csúszdák is vannak?
Bocs, ha nagyon "egyszerűeket" kérdezek, de már vagy 15 éve nem voltunk a Balaton környékén nyaralni.
(Sajnos máshol se nagyon.)
2012. júl. 5. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!