Kedves 16-17 éves lányok! Milyen gyakran kötnek belétek vonatokon, esetlegesen leánykereskedők vagy stricik? Vagy egyéb rosszarcú emberek?
Figyelt kérdés
Anyám nem akar elengedni egyedül vonattal, mert szerinte nagyon veszélyes.2012. júl. 2. 08:23
1/5 anonim válasza:
14 éves korom óta vonattal járok iskolába, természetesen egyedül, anyám-apám nélkül.
Most 20 vagyok, élek-virulok, senki nem kötött még belém (kivéve a néniket, akiknek nem tetszik a fejem).
Oké, hogy félt anyukád, de ez azért túlzás.
2/5 anonim válasza:
Ha nem egy brazíliai vonatra készülsz, akkor nincs miért aggódnod.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem félek, de ő nem érti meg, hogy mások a fél életüket a vonaton töltik, és még úgy sem lesz bajuk. Nem tudom megértetni vele, hogy semmi félnivalója nincs :/
2012. júl. 2. 13:25
4/5 anonim válasza:
Engem nem hogy nem mernek bántani a vonaton, még ingyen is utazom (bár csak pesten belül) végy a piacon 'hamis' rendőrjelvényt és garantáltan beveszi az emberek 80%-a, hogy rendészetis vagy. így talán anyád se féltene annyira
5/5 anonim válasza:
Anyádnak igaza van, hiszen a Máv, minden leánykereskedőnek vagy stricinek 50 %-os utazási kedvezményt ad,
hogy ne az elsötétített fekete BMW-jével utazzon...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!