Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kedves 16-17 éves lányok!...

Kedves 16-17 éves lányok! Milyen gyakran kötnek belétek vonatokon, esetlegesen leánykereskedők vagy stricik? Vagy egyéb rosszarcú emberek?

Figyelt kérdés
Anyám nem akar elengedni egyedül vonattal, mert szerinte nagyon veszélyes.

2012. júl. 2. 08:23
 1/5 anonim válasza:
100%

14 éves korom óta vonattal járok iskolába, természetesen egyedül, anyám-apám nélkül.

Most 20 vagyok, élek-virulok, senki nem kötött még belém (kivéve a néniket, akiknek nem tetszik a fejem).

Oké, hogy félt anyukád, de ez azért túlzás.

2012. júl. 2. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy brazíliai vonatra készülsz, akkor nincs miért aggódnod.
2012. júl. 2. 12:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem félek, de ő nem érti meg, hogy mások a fél életüket a vonaton töltik, és még úgy sem lesz bajuk. Nem tudom megértetni vele, hogy semmi félnivalója nincs :/
2012. júl. 2. 13:25
 4/5 anonim válasza:
Engem nem hogy nem mernek bántani a vonaton, még ingyen is utazom (bár csak pesten belül) végy a piacon 'hamis' rendőrjelvényt és garantáltan beveszi az emberek 80%-a, hogy rendészetis vagy. így talán anyád se féltene annyira
2012. júl. 2. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Anyádnak igaza van, hiszen a Máv, minden leánykereskedőnek vagy stricinek 50 %-os utazási kedvezményt ad,

hogy ne az elsötétített fekete BMW-jével utazzon...

:)

2012. júl. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!