Balatonfüreden és környékén látványosságok, célpontok, egyébb infók?
Mi az amit érdemes balatonfüreden megnézni? Lesz kb egy hetünk barátnőmmel lent. Nyilván a sétálópartra kimegyünk többször is majd, meg tihanyba is tuti átnézünk. De tudtok még mondani helyeket amiket muszály meglátogatni?
Valszeg strandra is kimegyünk, azthiszem az a kisfaludy strand lehet. Arra a strandra gondolok amihez úgy jutok el a kosztolányi utcától, hogy egy kis csatorna mentén megyek végíg ami a balatonba ömlik bele. Nagyon rég voltam itt, vagy 10éve. Biztos sokminden változott. Mennyire gázos ez a strand? Valszeg semmi értéket nem fogok kivinni, sok a tolvaj mi? Mondjuk nem tudom hogy oldom meg a kajálást büfét, mert hova teszem a pénzt ha esetleg fürdeni is akarok. Már kinőttem a gyerekkorból amikor egy kis henger alakú pénztartó logott a nyakamban:)
Szóval infókat kérek, előre is köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!