Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nyitva van a LEPENCEI STRAND?

Nyitva van a LEPENCEI STRAND?

Figyelt kérdés

Olyan írjon léci aki a közelbe lakik, vagy volt ott mostanában!!!! És 1000% legyen!!!

Mert a neten összevissza írnak arról hogy felújítás alatt áll, még nem nyílt meg, nincs a helyén semmi...S.O.S.!!!

2012. jún. 29. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Már csak romjai vannak meg. Hosszú évek óta zárva van.
2012. jún. 29. 22:52
 2/5 anonim válasza:
Jézusom, de rég volt már :( [link]
2012. jún. 30. 00:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor feleslegesen nem megyünk oda... Bár régen voltunk ott és nagyon szerettük!! Sajnos ilyen világot élünk, minden jótól megfosztják az embert..
2012. júl. 2. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A lepencei strandfürdőt le kellett rombolni, mert a gyógyvízre szüksége volt a mellette épült méregdrága wellness hotelnek. A visegrádi önkormányzatot a hotel üzemeltetői egyszerűen megvásárolták, gondolom nem lehetett nehéz. Azóta a régi strand romhalmaz, a gyógyvizét elterelték. Néhány ottani politikus meg új házat épített.
2013. jún. 23. 14:31
 5/5 anonim válasza:
le vagyok én is sokkolódva ahogy láttam a képeket a jelenlegi állapotáról...a karimák megmaradtak de azon kívül teljesen kibelezték a strandot :( szomorú...emlékszem olyan finom rágót ettünk ott hogy még mindig emlékszem az ízére..:)
2014. júl. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!