Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Bükfürdő vagy Lenti?

Bükfürdő vagy Lenti?

Figyelt kérdés
Hova mennétek szivesebben nyaralni egy 2,5éves kisgyerekkel?Nem tudom eldönteni!
2012. jún. 27. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Lenti.

Én voltam mind a két helyen, nekem Bükfürdő nagy csalódás volt, főleg Sárvár után. (CSak azért ahhoz hasonlítom, mert az van közel és nekem Sárvár a szívem csücske, szerintem nagoyn jó kis fürdő)

Lentiben viszont nyaralni voltunk 2 hetet s nagyon jól éreztük magunkat. Bár nálunk nem volt gyerek, de a fürdő/strand jellegét tekintve, egy gyerekkel is nagyon lehet élvezni. Mi mondjuk sokat kirándultunk a környéken, meg mentünk Szlovéniába, meg Ausztriába is. És persze strandoltunk sokat.

Bükfürdőben amúgy bementünk, tettünk egy kört és utána ki is jöttünk. Az monduk nagyon pozitív volt, hogy minden kekec nélkül visszaadták a pénzünket a kijáratnál, szóval ez kellemes csalódás volt. De nem mennék oda mégegyszer.

2012. jún. 27. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
En is voltam mind a ket helyen, de Bukfurdon mar nagyon nagyon regen, nem tudom mennyit valtozott azota. Lentiben is regen voltam, de nem annyira regen mint Bukfurdon :) En mind a ket helyen jol ereztem magam, de valahogy ugy emlekszem hogy Lenti meg nyugisabb hely. Szep varos, a strand is jo amennyire emlekszem, es tenyleg lehet jokat kirandulni. Nekem is 2,5 eves a lanyom, valoszinu ha valasztani kellene, en is odamennek inkabb vele.
2012. jún. 29. 22:19
 3/3 anonim válasza:
Látom két éves a kérdés,de rdekelne mit választottál.Mi voltunk Lentiben is és Bükfürdőn is.Mindkét hely nagyon tetszett.
2014. jún. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!