Tudnátok Hajdúszoboszlón javasolni egy-két olcsó, de jó éttermet?
Figyelt kérdés
Most hétvégén a párommal elutazunk egy kisebb nyaralásra Hajdúszoboszlóra. A szállásunkon nincs lehetőség főzésre, így maradnak az éttermek. Szeretnénk finomakat enni, de úgy, hogy ne menjünk csődbe, így is tudjuk milyen jó kis árak vannak már csak ha a fürdőre is gondolunk...... Előre is köszi a tanácsokat, javaslatokat! :)2012. jún. 26. 19:17
1/4 anonim válasza:
nos már jó pár éve voltam ott, és csak egyszer életemben de. Az az út ami megy debrecenbe annak van olyan boltokkal teli része. Nevét nem tudom, ilyen sétálós jellegű nagy széles járdával. Azon az úton van a termal hotel victoria is... Nah, annak a közepén van egy magyaros étterem. Ha még üzemel mindenképp oda kell menni. Nagyon jó kaja, régies hangulat kb ugyanannyi mint a többi árban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nagyon kedves vagy. De ha jól értem, akkor nem Hajdúszoboszló belterületén van ez az étterem.... nekünk pedig olyan kellene, ami közel van, és eltudnánk sétálni oda.... Még valaki? :)
2012. jún. 26. 19:53
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, akkor szuper! :) Köszi! Megkeressük azt a magyaros éttermet! :) :)
2012. jún. 26. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!