Most hétvégén megyünk a párommal Zalakarosra. Mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni, vagy milyen programok lesznek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 17:47
1/8 anonim válasza:
Autóval mentek és eltudok menni másik városba vagy csak ott helyben?
2/8 A kérdező kommentje:
Autóval megyünk, de nem terveztünk messze menni. Pár kiló méter még belefér, mert Kaposváriak vagyunk és bármikor el tudunk ugrani a Balcsi környékére. De nyugodtan írd a lehetőségeket.
2009. júl. 7. 19:10
3/8 anonim válasza:
Kápolnapuszta-bivalyrezervátum, zimányi madárrezervátum sincs messze ( Kis Balaton).
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és Zalakaroson belül valami, nem kell múzeumnak lenni vagy ilyesmi, csak mondjuk pl. egy szép Fő tér vagy ilyesmi?
2009. júl. 7. 21:20
5/8 anonim válasza:
szerintem ird be a googleebe hogy zalakaros látnivalük, és ad ki dolgokat...nem bunkozni akarok, de nem tom mi érdekel
6/8 anonim válasza:
amúgy hókat lehet sétálni is, vannak szép terekfürdők környékén.
Szilágyi cukiba mindnképp térjetek be ..:P :)
7/8 A kérdező kommentje:
A 22:07-esre válaszolva: ennyi erővel mindenki minden kérdését beirhatná a google-ba. Én sem bunkózni akarok, de teljesen mindegy h. mi érdekel gondoltam felsorolnak majd pár dolgot és majd csemegézek :-D
2009. júl. 8. 09:28
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!