Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nem tudom, hogy menjek vagy ne?

Nem tudom, hogy menjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Na, tehát egyik rokonom felajánlotta, hogy menjek vele, nyaralni ezzel nincs gond. Ott lesz még a fia aki nagyon fiatal itt sincs gond. Jönni fog a barátnője és vele együtt a három lánya. Itt a gond. Még soha nem láttam a lányait nem tudom, hogy néznek ki, milyenek. Olyan helyre mennénk ahol a víz(strand) az uralkodó arról híres. Szívesen mennék, de attól félek, hogy mivel ők testvérek hárman valószínüleg állandóan eggyütt lesznek és mennek csúzdázni meg minden és engem meg kihagynak. Ráadásul én nem birom annyira a strandokat és olyan vagyok aki szeret olvasni meg minden. És félek, hogy olyanok lesznek akik nem nagyon foglalkoznak velem és akik tudjátok : pasi, menőzés, durva hülyéskedés meg minden. Az ilyeneket ki nem állhatom. Szeretném, ha lenne köztük olyan, aki hasonló mint én kicsikét (tényleg kicsit) visszahúzódó aki szeret olvasni nyugodt környezetben lenni meg minden és aki lehetőleg szinte mindig velem lesz és megért, ha valamit nem akarok. Aki nem az a pasizós fajta. Akivel bármikor lehetek és eljönne velem és én is vele ha kell bárhová. Remélem értitek.
2012. jún. 25. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz olvasni (nagyin dicséretes!), akkor majd, amíg nincsenek veled, addig olvasol.

Máskor megy együtt fürdesz velük. Biztos nem fognak mindig otthagyni!

2012. jún. 25. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak az van, hogy nem akarom ráerőltetni magam rájuk. Ha nem hívnak, hogy menjek velük akkor bizonytalan leszek.

És amúgy 3 napra mennénk annyi idő alatt nem hiszem, hogy annyira össze tudnánk barátkozni. Egyébként egy 14 éves lány vagyok (nem szépség), koromhoz kicsit alacsony és kicsit fejletlen érted.

2012. jún. 25. 16:00
 3/6 anonim válasza:

A testvérek gyakran szoktak veszekedni :P nem mindig lógnak egymáson, főleg ha 3an vannak :)

Szerintem menj, próbálj közeledni feléjük (hogy ne azt szűrjék le, hogy micsoda sznob vagy, h nem beszélsz velük)

Aztán ha nem szimpatikusak, még mindig olvasgathtasz a strándon, napozás közben nagyon jó :)

2012. jún. 25. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) egyébként szerintem menni fogok legalább megismerem őket és ők is engem. Majd meglátjuk mi fog történni lehet hogy ugyan jó barátok leszünk XD remélem. Nem fogok belhalni. :D mégegyszer köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 25. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Majdnem mondtam h "ne parázz, ülj ki egy koktéllal a partra és lazulj" de most látom h 14 vagy szóval ez felejtős =D

Mivel testvérek, nem barátnők ezért én sem hiszem h egymáson fognak csüngeni. Ez amolyan családi nyaralásnak tűnik, amit te írsz viszont h "megért, mindig veled van, hasonlít hozzád" stbstbstb ezek egy legjobb barátra jellemzőek. Fogd fel egy laza kis napozásnak, vagy olvasásnak, és biztosan lesznek köztük kedvesek is :) de egy 3 napos nyaralástól ne várd h megtalálod a lelki társad aki mélyen megért és foglalkozik veled, bár persze még ez is lehet. Sztem jól fogod magad érezni. :) Amúgy jogosak a gondolataid sztem a helyedben ilyesmin szoktak aggódni többen is - hasonló helyzetben. és általában kiderül h az aggodalom felesleges volt. biztos jobb lesz mint otthon ülni. nyitott érdekes lánynak tűnsz és ha ők tényleg olyan bunkók lennének h nem értékelik ezt akkor velük van a baj nem veled. no de nem ez a helyzet ugye, csak ne aggódj előre :)

2012. jún. 27. 01:00
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm elég jól esett ez a válasz. Mostmár kevésbé félek, hogy mi lesz. :D Köszönöm :) Zöld mancs.
2012. jún. 27. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!