Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A szállás.hu-n ez hogy működik?

A szállás.hu-n ez hogy működik?

Figyelt kérdés
irtam az egyik szállásnak,kértem árajánlatot,mindent meg kellett adnom,név,cim,tel.szám..stb.Küldte is az árajánlatot a tulaj,vagyis a hirdető,de semmi elérhetősége nincs ott,se email-cim,semmi.Én viszont szeretnék még kérdezni tőle 1-2 dolgot amit elfelejtettem,meg "reagálni" arra amit irt,de hova irjak,vagy hogy irjak igy neki ha nincs ott email cim?Hogy működik ez ezen az oldalon?Nem csak ennek a hirdetőnek nincs semmi adat,hanem egyiknek sem,mert 3-nak is irtam.
2012. jún. 25. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Fent azt írtad, írtam a szállodának meg minden. akkor azon keresztül nem? És kérj a levélben telefonszámot vagy e-mail címet
2012. jún. 27. 09:24
 2/2 A kérdező kommentje:
nem,az oldalon keresztül irtam.Tegnap próbáltam irni egy másikat,de csak úgy tudtam(volna),hogy egy másik árajnlatot kérek,mert csak úgy nem lehet irni,csak ha rámegyek az"árajánlatra".Abba irtam hogy szeretnék érni egy elérhetőséget,vagy egy email-cimet,aztán küldtem volna el,és a gép kiirta,hogy kapcsolattartási szöveg vagy mi nem lehet benne,valami ilyesmi....tehát semmiyen arra vonatkozó vagy utaló dolgot nem tartalmazhat a szöveg.Nem értem hogy működik ez az oldal....Lefoglalni meg nem fogom(gondolom utána automatikusan küldené a hirdető adatait),mert 1-2 info kéne még,és ha amiatt nem felelne meg,nem fogom kifizetni.De jó lenne ha tudna valaki segiteni :S Nem tudom mi értelme van az ilyen oldalnak,ahol nem enged elérhetőséget kiirni,bezzeg én irjak meg mindent...
2012. jún. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!