Az egri várba mennyibe kerül a belépő, ha szeretnénk megnézni mindent?
Figyelt kérdés
A honlapon találtam árakat, de nekem zavaros, hogy minden így bontva van. Pl kazamatába be lehet menni egyáltalán egyénileg vagy csak csoportosan? Kell-e tárlatvezetőt fizetni? A sétajegy csak arra jogosít hogy bóklásszak a romok közt vagy meg is lehet vele nézni valamit?
Vagy pl. a Dobó István Vármúzeumnál az van írva hogy az állandó kiállításra és a kazamatára vonatkozik a belépő, lejjebb meg az van írva hogy kiegészítő jegy vásárlásával lehet megnézni a kiállításokat. Most akkor többször is ki kell fizetni a kiállítások megtekintésének díját vagy ez másik kiállítás?
Aki érti ezt vagy volt ott, az segítene nekem ezt kibogarászni?
2012. jún. 23. 09:10
1/1 anonim válasza:
Nincs 2 hete, hogy voltam. A rendes felnőtt belépő 1400 Ft, a sétálójegy 800 Ft, de ezzel tényleg csak körülnézni lehet, a kazamatákhoz nem érvényes. Oda csoportosan lehet menni, mert vezető kell hozzá. A panoptikum viszont külön 500 pénz. Az ajéndékárusokat sétálójeggyel is meg lehet nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!