Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Szalajka völgyében szeretnén...

A Szalajka völgyében szeretnénk eltölteni pár napot, ott hol tudunk megszállni? Lilafüred, Szilvásvárad? Mi esik hozzá közel. Vagy hogy kell ezt el képzelni, mihez van közel?

Figyelt kérdés
élmények, tapasztalatok?
2012. jún. 18. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szilvásvárad van hozzá közel.

Szilvásváradon biztos van szálloda, vagy panzió ahol meg tudsz szállni. Nem messze van a Szalajka völgy, kisvasúttal ki lehet menni oda. Visszafelé is lehet azzal jönni, vagy a Fátyol patak mellett egy kis úton lehet visszasétálni Szilvásváradra,érintve a Hermann Ottó múzeumot.

Szerintem érdemes megnézni, nekem jó élményem van róla :)

2012. jún. 19. 00:25
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor gyalog is lehet oda menni kb hány km? köszi amúgy
2012. jún. 19. 14:05
 3/4 anonim válasza:

Szilvásváradon van egy kastélyszálló, mi ott voltunk tavaszi szünetben,ahhoz elég közel van, egy jó kis túra :)

12/L

2012. júl. 2. 15:58
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom aktuális e még. de [link] Mi itt foglaltunk szállást. hétfőhöz egy hétre utazunk 16-án. A szállás.hu-n keresztül foglalva olcsóbb, nekünk 5 nap 4 éj félpanzióval 2 főre 41600FT és a képekből valamint a netes véleményekből ítélve igényes hely.
2012. júl. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!