Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehet eljutni Miskolcta...

Hogyan lehet eljutni Miskolctapolcára? Átszálással? Vonat, esetleg busz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Busszal egyszerűbb. Busszal elmész a Buszállomásig (Búza tér), és onnan indul a 2-es helyijáratú busz, egy 20 perc kb. és ott vagy Miskolctapolcán. Én tavaly utaztam így.
2012. jún. 13. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:
És Debrecenből ak nem is visz közvetlenül oda semmi?
2012. jún. 14. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:
És úgy az út kb mennyiből jött ki ?
2012. jún. 14. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom közvetlenül nem, csak így, egy miskolci átszállással. De elég gyakran jönnek buszok.. :)

Éshogy mennyi idő? Debrecentől Miskolcig az út busszal kb. 2 óra, vagy egy kicsit több.

2012. jún. 15. 22:12
 5/7 anonim válasza:
Hétvégenként már csak a 20as busz visz.
2012. jún. 20. 17:05
 6/7 anonim válasza:
Az állomáson felszállsz az 1-es vagy 1A-s buszra, mind a kettő közvetlenül a Búza téren rak le. Vannak buszok, ahol bemondják, mikor következik, de ha mégsem a harmadik megállónál kell leszállnod. A megállóból már látni fogod a busz pályaudvart, ott kell átszállni a tapolcai járatra. Ez hétköznapokon a 2-es busz, hétvégén a 20-as busz.:)
2012. júl. 3. 09:25
 7/7 anonim válasza:
Ja, igen. Ha az időt erre értetted, akkor: a pályaudvartól a Búza térig kb. 5-6 perc az út, a Búza tértől Tapolcáig, ha kettessel mész 21 perc, ha a másikkal 31 perc.
2012. júl. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!