A II. kerületben hol vannak olyan helyek ahol ilyen erdős részekre betudok menni?
Figyelt kérdés
ilyen elhagyatottabb területekre gondolok ha utcát tudna valaki írni az lenne a legjobb
köszi előre
2012. jún. 13. 21:36
1/6 anonim válasza:
Ha a Doberdó úton felsétálsz, elmész az Egyetem előtt, az utca végén lesz egy játszótér, az mellett fel lehet menni az erdőbe.
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó: xDD mondhatjuk úgy is csak nem olyan értelemben ahogy te gondolod...
2012. jún. 13. 21:58
5/6 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó... és bizony ha valami nővel kettesbe akartam lenni annak idején, nem álltam az út szélén, hogy "bácsik, tessék mondani, hová menjünk egy kicsit kufircolni??", hanem kézen fogtam és vittem!! )))
6/6 A kérdező kommentje:
én se az út szélén állok, amúgy meg egyre jobban félreérted xD
2012. jún. 13. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!