Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen hely Gödöllő? Mennyire...

Milyen hely Gödöllő? Mennyire élhető hely?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép hely, amennyit láttam belőle. Én eltudnám képzelni az ott élést hosszútávon. Pest is közel van, de mégsem a főváros.
2012. jún. 11. 18:33
 2/6 anonim válasza:
68%
Az elsőnek igaza van, egyedül annyit hagyott ki, h rengeteg a cigány.
2012. jún. 11. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem unalmas hely... Pest igazából csak kocsival van közel, mert úgy 20 perc kb. de hévvel 45 perc, és akkor még csak az Örsön vagy. Sztem idősebbeknek, vagy családosoknak ideális hely.
2012. jún. 11. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Busszal is lehet menni az M3-ason, ami kb fél óra a Stadionig. De nem ez volt a kérdés. Én ott nőttem fel, szerettem. Bár tényleg kicsit unalmas. Szerintem az egyetlen egyetemváros az országban, ahol nincs igazi pörgés, de ezt is lehet szeretni. Cigányok csak bizonyos részeken vannak, de ez az ég világon mindenütt így van.

Élhető, normális helynek tartom.

2012. jún. 11. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gödöllő az egyik kedvenc városom. Nagyon nyugis, tiszta, hatalmas gyönyörű parkokkal. A levegő jó, a város egyre szebb. A belváros pedig a sok felújítás óta nagyon szép lett. 6 évig jártam oda gimibe, de folyton visszasírom amióta Pestre kell járnom egyetemre. Sajnos általában csak azok veszik észre, h mennyire jó és élhető hely, akik máshol is laktak már. Én egy Gödöllőhöz közeli kisvárosban élek, de legszívesebben Gödöllőre költöznék, annyival jobb .
2012. júl. 11. 11:35
 6/6 Süle Dominik ***** válasza:
Palotakertet leszámitva jo
2017. aug. 20. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!