Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit nézzünk meg Sopronban?

Mit nézzünk meg Sopronban?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz kb 3-4-5 óra hosszánk a párommal Sopronban. Én még soha nem voltam ott. Ennyi idő alatt, mit nézzünk meg, mi az amit semmiképpen ne hagyjunk ki? Segítsetek! Kérlek írjátok meg az adott hely (pl park vagy épület) pontosan merre van Sopronban, úgy értem belváros, külváros, esetleg utcanév! Köszönöm!
2009. júl. 1. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már elég régen jártam Sopronban,de gondolom a belváros nem változott.Érdemes végigjáni az Ikva-patak partját,megnézni a Stornó és a Zettl múzeunot,a Kecske-templomot,esetleg,ha van diőtök felmenni a Lővérekbe a kilátóhoz.Egyébként akkor lehetett kapnai a várorál ismertető füzetkéket.Gondolom,ma is vannak ilyenek.
2009. júl. 1. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Várkerületi séta is jó ott a várgödörben van egy kicsi kiállítás

Akkor a Fő tér, ott akár fellehet menni a Tűztoronyba is

A Deák teret most újították fel van ott 89-ről fotókiállítás

2009. júl. 3. 20:17
 3/3 anonim válasza:
sörgyarat. a soproni a legjobb. sok kocsmat. azt feltrengjetek egy moziba. aztan egyetek, igyatok meg es menjetek haza vonattal.
2010. márc. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!