Bozsokon és környékén nagyon olcsó szállás?
Bozsok környékén keresünk olcsó szállást. Kerestem az interneten találtam is párat, de gondoltam hátha tudnátok személyes tapasztalat alapján ajánlani. Jó lenne, ha minél olcsóbb lenne, mert nincs túl nagy keret erre a célra. Nincsenek nagy igényeink, csak aludni járnánk oda, és persze tiszta legyen. Nem kell saját medence, meg hasonlóak. :-)
Köszönöm szépen előre is.
Én tudok Bozsokon egy nem nagyon olcsó, de megfizethető szállást, ami viszont nagyon hangulatos. Sibrik kastélyszálló a neve: [link]
Mi gyakran járunk oda, és gyönyörű helyen van, nagyon alkalmas a hely túrázásra, kedves a személyzet, és a környéken rengeteg látnivaló van.
Ha nyáron mentek, ajánlom, hogy menjetek el a Rohonci tóhoz fürdeni: [link]
A szálloda egyszerű, de tiszta, a parkja gyönyörű, és nagyon sok túrát lehet innen kezdeni. Pont ma jöttünk haza onnan, és csodálatos volt. :-)
Remélem segítettem :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!