Pünkösd Hétfőn eltudunk menni Bánkra a Kalandparkba?
Itt megtalálod az árakat. Bár elvileg hétfőn zárva van, szerintem pünkösd hétfő - mivel ünnep - kivétel lehet, de a linken találsz telefonszámot, azért kérdezz rá.
(Ha Bánkon jártok, ajánlom figyelmetekbe a Bowling Pizzériát, isteni a pizzájuk és nagyon finom jégkrém-különlegességeket is árulnak. :D Ha több pénzt szántok rá, akkor pedig a Tengerszem Éttermet, és az erdei gombás-tejszínes husijukat. ^^)
Amit az előző linkelt, az egy tavalyi cikk, és ha jól megnézed, oda van alá írva, h nyitási akció...
Igaz, elnézést kérek... tegnap este a keresőben én is megtaláltam a hivatalos weboldalt, csak akkor a böngészőm azt állította, hogy már nem létezik az oldal... :$
De a többi állításomat továbbra is fenntartom. :D
Akkor megéri egy kis ünnepi kiruccanásra elmenni?
És utolsó!Milyen böngészőt használsz?
Firefoxot használok, de a probléma csak átmeneti volt, azóta már én is meg tudtam nézni az oldalt.
Egyébként egy pici faluból származom, ami Bánktól 2km-re van, szóval elég jól ismerem a környéket, azért is ajánlottam a pizzériát és az éttermet. Szerintem szép hely, megéri elmenni, párommal minden nyáron elmegyünk egyszer-kétszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!