Debreceniek! Mi a véleményetek a szerdán esedékes Volán - DKV cseréről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 23:16
2/5 A kérdező kommentje:
elég tömör, de talán mindent elmond
2009. jún. 27. 23:26
3/5 anonim válasza:
Én azon kevesek közé tartozom, akik örülnek neki. A bérletem is olcsóbb lesz 520 Ft-tal.
4/5 anonim válasza:
Diákként az én bérletem is olcsóbb lesz, viszont a szüleimnek már más a helyzetük. Anno amikor összevonták a troli-villamos bérleteket, már az is felháborító volt, főleg azoknak, akik csak az egyiket használják. Eddig 10.480 forint volt hármunknak a bérlet, most lesz 14.940! Ebből a szempontból felháborító, mert mondhatják, hogy néhány vonaljegy áráért járhat busszal is, de ha egyszer nincs szüksége a buszozásra, akkor miért "kényszerítik" rá. (Az viszont jó pont, hogy az új buszokon végre van légkondi.)
5/5 A kérdező kommentje:
eddigi tapasztalatom, h már az első napon messze volt a legtöbb busz a menetrend betartásától, olyannyira, h már a hajnali busz is késett, amit még a fogalomra, illetve az utasokra sem lehet fogni, mivel üres járatként jött ki.
A légkondi az sz@rt sem ér, csak ha alatta vagy, bár akkor sem igazán kielégítő, fél méterre meg már észre sem lehet venni. Mi meg pont a villamossal és a trolival nem jártunk eddig, csak nekem és 2 tesómnak vagy 1500-al, anyámnak meg nem is tudom, h mennyivel kerül többe.
elég rossz a helyzet, már az első napon...
2009. júl. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!