Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Volt már valaki Szentkirálysza...

Volt már valaki Szentkirályszabadján?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A halott városrészre gondolsz? Ott már jártam.
2012. máj. 20. 11:55
 2/3 A kérdező kommentje:

És milyen volt ott?

Vannak ott őrök vagy ilyesmi?

2012. máj. 20. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 2 napos airsofton voltam ott, vannak ott őrök körülötte de ha nagyobb társaságba vagy így beszervezett program akkor nem foglalkoznak veletek. Ott nem messze van egy kamionstop is oda nem lehet menni, vagy is lehet de nem nagyon szeretik ha óránként odajárnak "idegenek" A reptérre tudom hogy nem szabad menni, a többi helyen el lehet lenni így körbenézni csak előtte beszéljetek ott valakivel hogy szabad-e a terep. Mert tudtommal elég sok airsoft akció szokott ott lenni és nehogy sérülés legyen belőle. Ez egy katonai szimulcáiós sport paintballhoz hasonlóan. Egyébként jó hely csak vigyázzni kell a romoknál legtöbb panel házba még be lehet menni fokozott óvatossággal meg van ott óvoda, iskola, színház oda simán be lehet menni körbe nézni.
2012. máj. 20. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!