Mit érdemes budapesti kiránduláskor megnézni?
20-23 évesek vagyunk, eddig csak átutazóban, vagy nagy rohanással nézgelődtünk Budapesten, de most szeretnénk egy egész napos nyugodt kis kirándulást valamelyik hétköznap. Mit ajánlotok, mit érdemes megnézni? Hol vannak szép helyek, ahol lehet sétálni, pihenni?
Nézgelődésre olyasmire gondolok, mint a tropikárium, planetárium, állatkert, de érdekelnek saját tapasztalatok, hogy hova érdemes még mindenféleképpen elnézni.
Szerintem a budai vár is szép,pihenésre egy esti sétahajózás a Dunán tökéletes:)
Szerintem az Országház is biztosan nagyon szép belülről(ott még nem jártam,de ezt a képek alapján mondom)
Én a Halászbástyánál is jártam,oda is érdemes elmenni.A Csodák palotája is érdekes.
Előre kellemes utat:)
Hát, egy nap szerintem kevés ahhoz, hogy mindent nyugodtan végignézzetek. De attól is függ, hogy mi érdekel titeket jobban: múzeumok, belváros, esetleg parkok/természet?
Pár dolog amit ajánlani tudok: János hegyi kilátó, Gellért-hegy, Margit-sziget, Budai vár, kis séta Pesten a belvárosban, Hősök tere, Városliget az állatkerttel stb. De például nekem a Terror háza is nagy élmény volt%
Múzeumok annyira nem (amiben képek, szobrok, szóval művész dolgok vannak:D), viszont olyan kiállítások igen, mint a csodák palotája, közlekedési múzeum és igen a terror háza, ilyesmik jöhetnek szóba. :)
Igen sajnos nem sok az 1 nap, de így is egy vagyon lesz, főleg, hogy messziről megyünk, de talán néhány lényegesebb helyre eljutunk. Kb. reggel 9-től este 9-ig 10-ig lennénk fent és autóval közlekednénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!