Milyen túracipőt v. bakancsot vegyek? évente 1-2x mennék túrázni 5-10km es útra. (27/F) ötlet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 16:46
11/15 anonim válasza:
Én papucsban másztam fel a Badacsonyra is...
12/15 anonim válasza:
Én kopott talpú nike cipőbe, de párszor megcsúsztam:D
13/15 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy bementem egy túraboltba: leemeltem egy bakancsot s tapintással, szemrevételezéssel megnéztem a talp anyagát s kivitelezését és elkezdtem keresni hasonló, olcsóbb kivitelben ... a sors viszont úgy hozta, hogy a maradék Üdülési csekkemből tudtam venni, s akkor nem csak leemeltem,hanem fel is próbáltam egyet.. ami azóta is megvan ( 5 éve ) s minimális kopással, pedig én 5km-t naponta megyek benne közúton, de a Tátrát s az Északi középhegységet is sikerrel küzdötte . Van viszont egy Dechatlonos Solognac is ami szerintem az általad meghatározott célnak tökéletes, nagy és csúszásmentes talp,keveset van használva s ezen sem látszik .. viszont hamar " átázik" ( igaz rá is van írva, hogy csak száraz időben használható ?!) s ez bár szubjektív, de : kényelmetlen .
14/15 anonim válasza:
Milyen márkájú az 5éves túrabakancsod és mennyibe került? Az olcsóbb kivitel mennyibe került és milyen márkájú?
15/15 anonim válasza:
Nem bakancs hanem cipő, de tényleg nagyon jó : Merrell Chameleon Wrap GORE-TEX XCR Peat Moss .. ez van a dobozára írva .. megkerestem a padon :) ... igaz utcai cipőnek van írva, de soha-sehol nem csúsztam meg vele még a nedves-mohás kövön se ...32.9 e ft ... a másik az Solognac márkájú az valahol 6 ezer környékén volt a Dechatlonban ..szerintem nézz szét ott pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!