Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová lenne érdemes utaznom?

Hová lenne érdemes utaznom?

Figyelt kérdés
Szombathelyi vagyok, és a nyáron el szeretnék menni egy közeli helyre kirándulni. Vas vagy Zala megyében lenne a legjobb, de esetleg Veszprém megye is szóba jöhet. Milyen szép városokat ismertek, ahol vannak látnivalók, és érdemes megnézni? (A veszprémi állatkertben és a szentgotthárdi fürdőben már voltam)
2012. máj. 4. 13:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok túl gazdag :D
2012. máj. 4. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz túrázni, menj az Őrségbe! De ha inkább várost néznél, ajánlom Keszthelyt, Tapolcát, Veszprémet (a Várat ezek szerint még nem láttad), Balatonfüredet. Külön javaslom még Kőszeget (az aztán igazán nincs messze :) és Sopront. De Győr sem egy nagy távolság. Vagy a sümegi vár. Van választék!
2012. máj. 4. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Veszprém megyében Tapolca.

Klassz a tavasbarlang és a városi tó a templomnál. www.tapolca.hu

További előny, hogy közel van például Sümeg, Keszthely és akár a Balatonban is megfürödhetsz!

2012. máj. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!