Fibbrizzo kérdése:
Zalaegerszegröl alsoerdöre hogy lehet eljutni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy nagyon szép növények vannak ott ,de nem tudom milyen messze van zegtöl ?vagy esetleg helyijárat van oda ?2012. máj. 1. 16:41
1/2 anonim válasza:
A 30-asról a bazitai tévétoronynál kell leszállni, ha jól látom a térképen. Helyközi buszok is mennek Bazitán át, de nem tudom,melyek és hol állnak meg azon belül.
2/2 anonim válasza:
Alsóerdő Zalaegerszeg része. Helyi autóbuszjárat nem közlekedik arrafelé, de a közelben lévő kertvárosi autóbuszfordulótól (8C és 8E járatok) könnyedén ki lehet oda gyalogolni, illetve a 8-as autóbusz is a közelben áll meg (Eötvös iskolánál kell leszállni). Ha leszállsz a buszról, akkor el kell indulni a dombról lefelé. Az alján lesz egy útkereszteződés. Ott balra fordulsz és végigsétálsz a kerékpárúton. Elhaladsz egy étterem előtt, majd mész tovább addig, még több hétvégi házat nem látsz. Akkor ott elfordulsz jobbra és akkor már ott is vagy majdnem az Azáleás-völgynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!