Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Zalaegerszegröl alsoerdöre...

Fibbrizzo kérdése:

Zalaegerszegröl alsoerdöre hogy lehet eljutni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy nagyon szép növények vannak ott ,de nem tudom milyen messze van zegtöl ?vagy esetleg helyijárat van oda ?
2012. máj. 1. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
A 30-asról a bazitai tévétoronynál kell leszállni, ha jól látom a térképen. Helyközi buszok is mennek Bazitán át, de nem tudom,melyek és hol állnak meg azon belül.
2012. máj. 1. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Alsóerdő Zalaegerszeg része. Helyi autóbuszjárat nem közlekedik arrafelé, de a közelben lévő kertvárosi autóbuszfordulótól (8C és 8E járatok) könnyedén ki lehet oda gyalogolni, illetve a 8-as autóbusz is a közelben áll meg (Eötvös iskolánál kell leszállni). Ha leszállsz a buszról, akkor el kell indulni a dombról lefelé. Az alján lesz egy útkereszteződés. Ott balra fordulsz és végigsétálsz a kerékpárúton. Elhaladsz egy étterem előtt, majd mész tovább addig, még több hétvégi házat nem látsz. Akkor ott elfordulsz jobbra és akkor már ott is vagy majdnem az Azáleás-völgynél.
2012. máj. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!