Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol van a legolcsóbb de mégis...

Hol van a legolcsóbb de mégis jó wellness hotel a környéken? Mik vannak egy ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam wellness hétvégén, de most kitaláltam, hogy a párommal a 3. évfordulónkra elmehetnénk valahova, mert eléggé kivagyunk mostanában, és nagyon jó lenne egy kis kényeztetés.

De milyen egy wellness hétvége tulajdonképpen? Mindenért külön kell fizetni, vagy csak a szobáért, és a szolgáltatások benne vannak az árban? Mert ha van ilyen, akkor légyszi olyat írjatok. És milyen szolgáltatások vannak? Gondolom masszázs meg szauna, de ezeken kívül?

Monoron lakunk, tehát valami közeli hely kéne, Pest vagy Cegléd stb.

Június végén lesz az évfordulónk, tehát van idő addig, de azért írjatok gyorsan. Minden apró részletre és egyéni véleményre kíváncsi vagyok. Előre is köszi!

2012. ápr. 23. 15:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
És csak 3 napot voltunk. :(
2012. máj. 1. 11:39
 12/12 eszternagy válasza:
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még, de ilyen esetekre a közösségi vásárló oldalakat tudom ajánlani (kuponvilág, bónuszbrigád, lealkudtuk.hu, stb.), mivel ezek általában komplett csimagok, fel van tüntetve, hogy mit tartalmaznak, elég kényelmes megoldás, mert nem kell vesződni vele sokat és legfőképpen sokkal olcsóbb, mint simán megszervezni. Nem ritka, hogy négycsillagos szállodákban ajánlanak 2,3 éjszakát 60-70%-os kedvezménnyel, 30 ezer körüli áron kompletten.
2012. máj. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!