Aki járt már a Széchenyi fürdőben. Kell úszósapka? Kell papucs? A masszázsra hol és hogyan lehet bejelentkezni, mert a honlapon található telefonszámon csak robot beszél.
Köszönöm, tök jó fejek vagytok!!! :)
Már csak 1 kérdés, mert elvileg pénteken megyek :) Hol parkoltok? Lehetőleg ingyen...
Köszi, kedves embereknek az ember szívesen segít!
Szerintem a fürdő körül simán lesz hely. Én a Városliget felőli oldalon szoktam megállni, de a Cirkusz oldalán (az az este tovább nyitva lévő oldal) is lehet mázlisan találni helyet. Be ne állj a lehúzós fizetősbe a Vidámpark sarkán, ez elvi kérdés! :-) Egyébként ha minden kötél szakad, Mexikói úti metrónál is ott a nagy parkoló, egy aluljárón átjössz + 2 perc gyalog.
De aranyos vagy!!! :)
Hát... vegyes! A parkolás tök jól ment, aztán bementünk. Az értékmegőrzős néni egy tündér volt, nélküle valószínűleg még most is az öltözőszekrény bezárásával bajlódnék :) A kinti medencék közül a melegebb nagyon jó volt, a hidegebbe jópofa volt a sodrás, de az ritkán jött és annyian sodródtunk, hogy összeütköztünk! :)
A szaunák is jópofák voltak, a benti medencék nem igazán tetszettek, nem is mentem egyikbe se... Valahogy nem tűnt bizalomgerjesztőnek. És ami még rossz volt, hogy kint nagyon fáztam. Ha kilógott a vállam a vízből, majd meg fagytam.
Eddig sem voltam nagy fürdőbe járós, ezután sem leszek, de egyszer megérte! Ja, és a rengeteg külföldi... de mondjuk ez nem zavart! :)
Köszönöm Nektek a segítséget! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!