90%-os kedvezmény vonaton?
Figyelt kérdés
Hahó, van (árvaellátás miatt) 90%-os kedvezményem. Szeretnék nagyobb utat megtenni vonattal. 3x szállnék át, és az lenne a kérdésem, hogy minden jegyvásárláskor pecsételnek a szelvényemre, vagy úgy van, mint a Volánnál, hogy 1 nap elég csak 1x? Most utaznék először 90%-al vonaton. Hívtam a MÁV ügyfélszolgálatát, a csajszi azt mondta, hogy ezt nem tudja nekem megmondani... Nem értem akkor minek van ott, na mindegy. Van valakinek valami tapasztalata? Köszi a válaszokat. ;)2012. ápr. 6. 16:45
1/2 anonim válasza:
Induló állomáson megveszed a végállomásig egyben a jegyet, és egyszer pecsételnek rá. Ez arra vonatkozik, hogy ha egy útvonalon vannak az állomások. Pld. elindulsz Tokodról Nyíregyházára, akkor egyszer átszállsz Esztergomban ( mert csak addig megy a vonat ) majd átszállsz a Nyugatiban ( mert csak addig megy a vonat ) és onnan Nyíregyháza. De pld. ha indulsz Budapestről Nyíregyházára majd onnan Szegedre és tovább Sopronba akkor mindegyikre külön kell venni. Azt nem tudom, hogy retúrnál egyszer pecsételnek vagy kétszer.
2/2 anonim válasza:
Menj rá a MÁV útvonaltervezőjére (elvira.hu) ott írd be az induló és célállomást, valamint az érinteni kívánt településeket. A jegyáraknál válaszd ki a kedvezményedet, és okézd le. Ki fogja adni a lehetséges vonalakat átszállásostól. Az ott leírt jegyet egyszer vásárolod meg, így egyszer veszel igénybe kedvezményt. Ha nem megy egyszerre, azt megmondja. Én egyébként nem láttam árvaellátásra 90%-os kedvezményt. Nézz utána az elvira-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!