Hogyan lehet eljutni busszal Végradóra /Sárospatakra/?
Figyelt kérdés
Sárospatakról megy közvetlen busz a strandra? Vagy esetleg a környékről...?2009. jún. 16. 19:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem Miskolcig busszal és onnan aszem megy busz Sárospatakra
2/5 anonim válasza:
Attól függ konkrétan honnan szeretnél eljutni...Inkább a vonatot ajánlom...Miskolcról csak naponta egyszer jön busz...Vonattal jobban megközelíthető. Aztán ha már itt vagy, akkor egy Végardói buszt kell keresnek
Üdv: egy pataki
3/5 anonim válasza:
Minek busszal menni?:D ha van vonat? leszálsz a vonatról és elindulsz a sínek mentén újhely felé(amerre megy tovább a vonatod) az átkelőnél meglátod a nagy kanyart ahol van járda, meg is vagy!
4/5 anonim válasza:
Először tisztázzuk, hogy honnan akarsz érkezni?
Olyan, hogy Sárospatak, vasútállomás - Spatak Strandfürdő közvetlen buszjárat olyan nincs. Ha nagyon buszocskázni akarsz, akkor a vonatról leszállva a "Spatak Vasútállomás-Spatak, Végardó" feliratú buszt kell keresni, ahol ha jól tudom 3. megállója a "Sárospatak, Kassai u.ABC" [ha minden igaz, 2. megálló] itt átkelve az úton befelé a Móra Ferenc utcán 2 perc séta után elérhető a strand kapuja.
Gyalog ez a állomás-fürdő távolság kb 20 perc.
5/5 anonim válasza:
Megint én vagyok. :) 3. megálló! 1. megállója az iskolakert sarka, 2. a kassai utca elején van, 3. a Móra Ferenc utcai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!