Budapesten mennyi idő a nyugatiból átjutni a keletibe? (Villamosra gondoltam, de a többi jármű is érdekelne. )
De ha a "felszínen" maradnál, mert pl. ritkán látod Pestet, és ragaszkodsz a vilihez: akkor Nyugatitól 4es6os villamos( 4es vagy 6os, mindegy, 2 percenként jár), majd a Blaha Lujza téren leszállsz és onnan pár perc busszal:
-7 es, vagy 173-as busz (2 megálló)
-7E, vagy 173E busz /piros jelzésű buszok/ (1 megálló)
És már a Keletinél is vagy, a főbejárat előtt tesz le a busz.
A Blahán, ha leszállsz a villamosról akkor nem kell aluljárózni, ott mellette a téren állnak meg a buszok.
Így se több mint 15 perc az egész.
Előző vagyok: viszont a villamos tuti tömött, sok batyuval nehézkes lehet.
A metrónál meg tényleg nem egyszerű megtalálni az átszállást ha nem vagy ismerős(szerintem).
A buszoknál kihagytam az 5-ös buszt, ugyanott áll meg, az is jó, azzal 2 megálló a Keleti. De ki van írva, a legtöbb busz jó, tehát 2-3 percen belül biztosan fel tudsz szállni vmire ami elvisz a Keletihez.
Rendben, nagyon köszönöm! :)
Akkor ezek szerint... maradok a busznál! :)
van közvetlen járat is: 78-as troli, a végállomás a keleti, úh nem lehet elrontani
Nyugati pu. (Podmaniczky u.)-
Keleti pu. (Garay utca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!