Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tényleg igaz hogy egyes...

Tényleg igaz hogy egyes benzikutakon lehet zuhanyozni?

Figyelt kérdés
ha igen,akkor minden kúton lehet? Honnan lehet tudni hogy hol lehet és hol nem? Mennyibe kerül? Ha jól gondolom autópályák mellett vannak ilyen kutak..Tudtok mondani néhányat az M-7esen?
2009. jún. 14. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hogy itthon van-e azt nem tudom, de külföldön az autópályák melletti nagy kutaknál szinte mindenhol van zuhanyzó is. Itthon még nem néztem.
2009. jún. 14. 11:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyugaton ez teljesen általános dolog. Sőt, nem csak pályák mellett, nagyobb főútvonalak mentén se ritka, hogy a préri közepén ottegy étterem, tusoló, bár stb.

Hát mi ehhez még kevesek vagyunk, sztem itt ha épülne, az egy napig létezne, mert már aznap éjjel ellopnák a tusoló vasrészét a MÉHbe :-) Meg mindent ami mozdítható.

2009. jún. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!