Hol készült ez a kép BP-n? Hogy jut oda?
fel kell mennem BP-re (messze lakom) és gondoltam körülnézek. mivel szeretem a turákat, ezért a szép tájakat is. ezért érdekelne hogy készült ez a kép, és hogy jutok oda?
tudom, ő van a képem. itt a video is [link]
de köszönöm a segitséget, akkor a gellért hegyre mindenképp ellátogatok :D
Feltételezem, hogy vonattal mész oda. :)
Keletiből: felszállsz kettes metróra Déli pályaudvar irányba, Széll Kálmán téren vagy Déli pályaudvaron átszállsz a 18-as villamosra, amiről leszállsz Szent Gellért téren. Vagy Batthyány térig mész kettes metróval, ott átszállsz 41-es villamosra. Ha szeretnál gyalogolni, akkor 24-es villamossal Keletitől menj Haller utcáig, ott szállj fel a kettes villamosra Jászai Mari tér irányába, Fővám téren leszállsz, átgyalogolsz a Szabadság hídon.
Nyugatitól: felszállsz a négyeshatosra, elmész Borárosig, ott átszállsz a kettes villamosra (az a híd alatt van), leszállsz Fővám téren, átgyalogolsz a Szabadság hídon. Vagy Nyugatinál felszállsz a hármas metróra, Kőbánya-Kispest irányába, Deákon átszállsz kettes metróra, felszállsz Déli pályaudavr irányába, a fent már leírt módon jutsz a Szent Gellért térre.
Délitől: 18-as villamossal.
Remélem, tömegközlekedésre gondoltál, sé tudtam segíteni.
Miután elértél a Szent Gellért térre:
Ha szemben állsz a Gellérttel, jobb oldalt tőle vane gy utca, azon elindulsz a jobb oldalon, és néháyn méter után fel tudsz menni egy úton, végig, szerintem akármerre mész, mindenképpen a Citadellánál jutsz ki. Sötétben még szebb :), de olyankor nincs világítás az ösvényen, csak közben a parkokban, elég értelmetlen módon.
Amúgy a várból is hasonló a kilátás, oda 16-os busszal tudsz felmenni, ami Széll Kálmán térről indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!