Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Erzsébet program. Honnan...

Erzsébet program. Honnan lehet megtudni, hogy nyert-e a pályázatunk? Kapott már valaki írásos értesítést?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 15:32
 1/3 anonim válasza:

Hát én már február 1-én postára adtam,de levél még nem jött.A telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy beérkezett a pályázat és feldolgozás alatt van?De ,hogy ebből mikor lesz valami ?

Eddig még nem mondta senki,hogy amikor telefonált,akkor neki mást mondtak volna.Ez elég érdekes.Csak ez az egy válasz létezik az automatán??,

2012. márc. 28. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Tessék, itt tudod ellenőrizni, hogy nyertél e. Nekem is eddig a telefonos automata azt mondta, hogy feldolgozás alatt van, itt már azt írja, hogy "pozitív elbírálásban részesült"

[link]

2012. márc. 29. 19:57
 3/3 Dérné válasza:
Nekünk is azt írta hogy pozítiv elbírálást kaptun mi interneten adtuk de a pályázatot és emailba éretsítettek.
2013. febr. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!