Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen programmal lephetném...

Milyen programmal lephetném meg páromat Budapesten?

Figyelt kérdés
Nem budapesti vagyok, ezért szeretnék ötleteket. Pár napra ugranánk fel kirándulni, várost nézni, kicsit vásárolni. A vár, Gellért-hegy be van kalkulálva, megbeszéltük, hogy oda mindenképpen szeretnénk elmenni, emellett az állatkertet tűztük még ki célul. Szeretném valami apró programmal meglepni, viszont ötletem sincs mivel lehetne. Szinte bármi érdekli, így bármilyen ötletre kíváncsi lennék, ami csak eszetekbe jut. :)

2012. márc. 18. 19:05
 1/4 anonim válasza:

Vidd el libegőzni, engem nyáron vitt el oda a barátom, szép volt nagyon :)

Néztem én is most pár helyet, hogy hova mennék unalmas napjaimon, pl tropicarium, láthatatlan kiállítás, csodák palotája, valami csokigyárba is benéznék, és hajókáznék. Meg nyáron mindenképpen valami kalandpályára, az nagyon vonz.

2012. márc. 19. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Menjetek ki a Margit-szigetre vagy a Városligetbe (ha már úgyis ott vagytok az állatkertnél), a csodák palotája is nagyon jó hely! [link]

Este beülhettek valahova kicsit iszogatni, táncolni: Morrison's-ban ital akciók vannak nyitástól 9-ig általában és ingyenes akkor a belépés is, ha 7-8 felé mentek még nincsenek is sokan, meg nem konkrétan bulizós hely, inkább pub-szerű, 3 helyszínen van: Operánál, Körúton a Jászai térnél és a Népligetnél. [link]

Ha a pénz nem gond, akkor egyetek egyszer egy Trófea étteremben, fix árért annyit kajáltok, amennyi belétek fér. [link]

Menjetek el a Vásárcsarnokba nézelődni.

Húú, meg van egy nagyon jó cukrászda, de ide szerintem érdemes asztalt foglalni: [link]

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még gondolkodok :)

2012. márc. 19. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a parom nem sutis, pedig nekem is eszembe jutott a cukraszda. A trofea nagyon jo otlet, imadja a hasat. Nincs tipped mennyibe kedulhet egy fore egy kaja? En a lathatatlan kiallktasra is keszulok elmenni mar jo ideje jo hogy eszembe juttattatok. :) Koszi a valaszokat!
2012. márc. 20. 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Trofea honlapján fent vannak az árak, de ha jól emlékszem, a hétköznap ebéd (déltől délután 5-ig) 3000-3500, a vacsi 4000, a hétvége egész nap 5000. De nem vagyok biztos az árakban, meg ha jól tudom éttermenként eltérő lehet, mert 4-5 éttermük van Bp szerte.
2012. márc. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!