Milyen programmal lephetném meg páromat Budapesten?
Vidd el libegőzni, engem nyáron vitt el oda a barátom, szép volt nagyon :)
Néztem én is most pár helyet, hogy hova mennék unalmas napjaimon, pl tropicarium, láthatatlan kiállítás, csodák palotája, valami csokigyárba is benéznék, és hajókáznék. Meg nyáron mindenképpen valami kalandpályára, az nagyon vonz.
Menjetek ki a Margit-szigetre vagy a Városligetbe (ha már úgyis ott vagytok az állatkertnél), a csodák palotája is nagyon jó hely! [link]
Este beülhettek valahova kicsit iszogatni, táncolni: Morrison's-ban ital akciók vannak nyitástól 9-ig általában és ingyenes akkor a belépés is, ha 7-8 felé mentek még nincsenek is sokan, meg nem konkrétan bulizós hely, inkább pub-szerű, 3 helyszínen van: Operánál, Körúton a Jászai térnél és a Népligetnél. [link]
Ha a pénz nem gond, akkor egyetek egyszer egy Trófea étteremben, fix árért annyit kajáltok, amennyi belétek fér. [link]
Menjetek el a Vásárcsarnokba nézelődni.
Húú, meg van egy nagyon jó cukrászda, de ide szerintem érdemes asztalt foglalni: [link]
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még gondolkodok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!