Szegeden olcsó szállás?
Figyelt kérdés
1 főre kellene max 1-2 éjszakáról lenne szó. Ha valaki tud linkelje be vagy elérhetőséget írjon. Köszi :)2012. márc. 6. 23:08
1/8 anonim válasza:
Komolyan mar... Nem megy a gugli hasznalat? -.-
Beirod, hogy szeged, meg hogy szallas, es kiloszamra szarja ki a talalatot... De csak a pelda kedveert itt egy osszefoglalo:
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Elsőnek... de megy a google is csak gondoltam, hogy valakinek van valamilyen tapasztalata, és tudna valamit ajánlani... -.-"
2012. márc. 9. 19:24
4/8 anonim válasza:
nvflnvnvlngtlvn lrnsktgvnrlnvtgnrbvjgrnbljgnbljnglbvrlbgtbjlgrkmvothjungbgetb
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ.... -.-
2012. márc. 14. 16:07
6/8 anonim válasza:
Nekünk a Brindza vendégház jött be a legjobban, olcsó és nagyon szép. Gyalog belehet sétálni a központba..
ez ott van a nagyállomásnál.
van ott mégegy panzió a Szenna..na oda ne menj!
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon szépen köszönöm. :)
2012. márc. 16. 14:36
8/8 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Elsőnek... de megy a google is csak gondoltam, hogy valakinek van valamilyen tapasztalata, és tudna valamit ajánlani... -.-"
Akkor en kerek elnezest. Legkozelebb igy is kellene feltenni a kerdest, es akkor BIZTOSAN nem kapsz olyan jellegu kommentet, mint amilyet en irtam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!