Kékestetőn a Mátrai Gyógyintézet szállásról mi a véleményetek?
Tisztelt Érdeklődő!
Szeretném fel hívni a figyelmét egy honlapra a mi szerintem hűen tükrözi a Mártai Gyógyintézet Kékestetői egységében lévő szálláshelyek milyenségét, felszereltségét, kényelmét.
Kicsi de gyönyörű wellnesszének felszereltségét.
Szerintem minden adott az ország tetején néhány nap pihenésnek, regenerálódásnak, nem utolsó sorban az elviselhetetlen meleg nyári napok elől való menekülésnek.
Ott csak 24-26C fok van mikor az ország más részében 32-35C fok. Ott télen is valódi tél van, hóval, és hideggel, sípálya kb.200m távolságra van.
TV torony kilátóból jó idő esetén kb.40km távolságig lehet el látni, és a benne lévő, országunk legnagyobb mini palack gyűjtemény állandó kiállítását megtekinteni.
A torony presszóban egy jó kávé vagy tea elfogyasztása mellett látni a bárányfelhők felénk közeledését, páratlan élmény.
Kívánom, hogy jó élményekben legyen részük, ha megszállnak a Kékestetői Szanatórium szállodai részében! Üdv. Tibor
Tisztelt Érdeklődő!
Most aktuális amit írtam, hogy itt most "csak"27-28C fok meleg van. És még van üres szobánk!!!
Este és éjjel kellemes 18-20C fok a hőmérséklet jókat lehet sétálni, beszélgetni(urambocsá sörözni) a kivilágított parkban. Mindenkit várunk szeretettel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!