Hol keressek Balaton parti kis faházat? Stégest
szeretnénk.
Figyelt kérdés
Nem kell semmi extra, elég egy mikró, WC fürdő (zuhanytálca is megfelel) parkoló. Én keresem, de vagy nagyon vak vagyok vagy stéges kis szimpla faház nincs is a Balatonparton kiadó.
2012. febr. 20. 20:36
1/9 anonim válasza:
Gyanítom, hogy átaludtál néhány évtizedet...
100 milliós vízparti luxusingatlanok vannak ott most!
2012. febr. 21. 01:02
2/9 A kérdező kommentje:
Mikor néha a Balcsi felé járok szoktam látni kis házakat is. Olyan amibe egy pár fér csak el. Nem az ár miatt, hanem, mert mi egyedül szeretnénk nyaralni kettesben, nem úgy, hogy alattunk is fölöttünk is család van, esetenként bolondgombát ebédelő gyerekekkel akik néha bekattannak... Stb. Mert a többemeleteset egyszerre több embernek is kiadják egy időben. Ilyeneket találtam, de mi másokból nem kérünk. Meg gondolom mások se belőlünk.
2012. febr. 23. 12:07
3/9 anonim válasza:
www.szallas.hu
2012. febr. 25. 23:33
4/9 A kérdező kommentje:
Én ezen a szallas.hu-n nem találok semmit. Egy volt kis pár személyes ház, de az sem stéges. Tényleg nincs egyetlen kis 2-3 személyes házikó stéges, hogy akik szeretik az egyszerűséget és kettesben akarnak lenni, nem más családokkal egy telken??????
Nem lenne gond, hogy nagy a ház, csak mások is lennének ott, de a hajtás után szeretnénk nyugalmat és egyszerűséget.
2012. márc. 6. 07:15
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan tanácstalan vagyok meg szomorú. Busszal mentem el közvetlen a part mellett és láttam, hogy vannak kis házikók 2 max. 3 ember részére stéggel, de azok hol vannak meghirdetve? Nem néznek hülyének, ha bekopogok egy ilyen helyre, hogy nem-e adnák ki 2-3 napra?
Képes lennék lemenni egy napra csak azért, hogy akkor végignézzem őket és, ha kell bekopogjak valahová...
2012. márc. 6. 07:43
6/9 anonim válasza:
Szerintem azok magán nyaralók. Ha lenne egy ilyen házikóm én se adnám ki fűnek-fának.
2012. márc. 15. 21:18
7/9 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy az egész déli parton akinek van egy 2-3 személyes házikója így gondolkodik. Vagy mégis? :-(
2012. márc. 15. 21:19
8/9 anonim válasza:
Nem kell más nyaralókkal közösködni, mi is vettünk már ki házat a Balaton partján úgy, hogy csak mi voltunk benne. Meg kell beszélni a tulajjal, mennyiért adja ki csak nektek, meg persze ne olyat keressetek, amiben 8 szoba van. Normál családi ház méretűt viszont bőven találtok.
2012. márc. 16. 16:43
9/9 anonim válasza:
Szia,
Talán Siófok -Sóstón még találsz, csak annyi a gond, hogy pont a vasút vágtat közvetlen közelben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!