Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van valakinek Balatonbogláron...

Van valakinek Balatonbogláron magánszállása és kiadja nyáron?

Figyelt kérdés
ha van itt ilyen akkor mennyi szokott az ár lenni főszezonban? volt egy hely ahová mindig jártunk de link a tulaj így lemondtunk már róla.
2012. febr. 12. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem Balatonboglár-Lellén van egy 2 szobás kis nyári faházam.(fürdőszoba,konyha is van) Régebben kiadtam egész nyárra.Heti 30.000 forintért.(ebben minden benne van.Rezsi,internet,víz)De idén nem tervezem kiadni..
2012. febr. 12. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
miért nem? rossz tapasztalatok?
2012. febr. 12. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Azért nem adom ki mert a legutolsó nyaralni vágyó fiatalok egy disznóólat hagytak ott.(csap leszakítva,ajtó kitépve,ablak betörve) Már ki lett javítva,és minden szépen ki lett festve,de köszönöm még egyszer nem dühöngők ezek miatt.Annyit nem ért meg az egész..(amúgy is elég sokat elvisz az adó is)

2012. febr. 12. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
hát akkor megértem, vannak idióta barmok, hát ez van :)
2012. febr. 12. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van apartmanunk közvetlenül a vízpart mellett. 12 ezer/ éjszaka
2012. febr. 17. 00:44
 6/8 A kérdező kommentje:
az nekem sok, de azért köszi! :)
2012. febr. 17. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Várhegy aljában egyszobás apartman max 2 felnőtt két kisebb gyerek részére 5000/ apartman /éj főszezonban is. Azért adom ki, mert így megtermeli a fenntartási költséget.
2012. febr. 22. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Várhegy? az Várdomb :P
2012. febr. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!