Ti mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy a MALÉV-nak vége?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 00:18
11/18 anonim válasza:
Én sírok. Megszűnt a munkahelyem és nem tudom, most mi lesz velem és a 2600 sorstársalmmal. :(
13/18 anonim 

válasza:

Pár nap múlva utaztam volna velük, csütörtök este kezdtem pakolgatni a cuccaimat, péntek reggel meg erre keltem. Kellemes volt... Sajnálat és düh van bennem, ennyire szerencsétlennek még soha nem éreztem magam.
Várom a fejleményeket, hátha visszakapom a pénzem, amit nagynehezen összespóroltak nekem a szüleim. Mint munkanélküli, máskülönben nem tudok kimenni külföldre - dolgozni. Hajrá Magyarország! pff
14/18 anonim 

válasza:

Nekem a szívem szakadt meg. Bár soha nem utaztam Malév járattal, a repülés a mindenem.
Nagy szomorúság ez.
15/18 anonim válasza:
Nagyjából annyit, hogy utazás nélkül vajon hogyan fog visszakerülni hozzám a Malévhoz átutalt 70.000 ft...no comment
16/18 anonim 

válasza:

,,Ti mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy a MALÉV-nak vége?"
A szívem összement :(
17/18 anonim válasza:
Utaztam malév géppel más légitársasággal is utaztam már de a Malév volt ezek közül a legjobb nem tudom gogy mért hisz a boeing 737 -700 és 800 minden légitársaságnál ugyan ojan. De mikor felszáltam a gépre már az nagyaon jó volt. Hogy a légiutaskísérők Jónapottal köszöntek és nem Gutentaggal vagy good by al és mellesleg nagyon csinosak voltak a légiutaskísérők udvariasak is voltak de hogy mit éreztem? Hát nagyon szomorú voltam habár 3. án és 4. én de talán még 5. is nem fogtam föl hogy mi történt de ha felfogtam is akkor még bizakodtam hogy még elindulnak egyszer a gépek de aztán elvitték a gépeket csak 1-2 gép maradt itt . Majd a remény kezdett elszálni. Miután megalakult a Malév Akkor nagyon boldog lettem és a remény is visszajött. majd ujra elszált habár ez lassaban de el most van ismét egy kicsi hogy talán jövöre vagy 2 év mulva . Egyszóval nagyon szomorú voltam.
18/18 anonim válasza:
Az előző jegyzetemből nem good by hanem hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!