A Balaton körüli kempingekben mennyire ajánlott előre lefoglalni a helyet?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak egy éjszakát aludnánk, szóval nem maradnánk huzamosabb ideig. Viszont érdekelne, hogy ezt az egy éjszakát is ajánlott inkább előre lefoglalni, vagy kemping (és így bőséges sátorhely) lévén nincs gond abból, ha csak odaesek és azt mondom, hogy egy éjszakára a fejem föld húznám a ponyvát... Illetve egy kicsit másik kérdés, hogy a Balaton körül a vadkempingezés mennyire működhet?2009. jún. 1. 00:15
1/1 anonim válasza:
Szerintem elég sok fiatal műveli. Elismerésem nekik, én biztos nem merném... :S Bár egy-egy éjszakára nem hiszem hogy gond lenne belőle.
Mi régen elég sokat jártunk kempingezni, és az esetek 90%-ában előre foglaltuk a helyet, kivétel ha kb 600 férőhelyes kempingbe mentünk. Nyáron mindegyik tele van, gondolom Balaton környékén különösen. Szerintem nem érdemes kockáztatni, főleg ha mondjuk bicajjal mentek. Odaértek estefelé fáradtan és kiderül, hogy nincs hely. Szerintem egy telefont érdemes megejteni pár helyre, hogy érdemes e előre foglalni, vagy fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!