Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova érdemes menni, annak...

Hova érdemes menni, annak akinek nincs autója és unja Budapestet?

Figyelt kérdés
Néhány napra el akarunk kicsit szabadulni a párommal.Ötleteket gyűjtök!Olyan helyet keresünk,ahova ha elmegyünk nem kell autóba ülni, h sok mindent lássunk(max.helyijáratokra van pénzünk) . Elsősorban a természet, a kilátás érdekelne. Ja és nyilván nem kell mondanom,h a szállás is lehetőleg minél olcsóbb legye.
2009. máj. 25. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Szilvásvárad vagy Eger. Népligetből jár ide busz. Szálláslehetőség van (hitel, panzió). Szilvásváradon lehet túrázni, ill. szép kilátás van. Nagyon finom a pisztráng.
2009. máj. 25. 22:04
 2/5 anonim válasza:
51%
sajnos nem tudok segíteni de ez engem is érdekelne:D azért hogy ajánjlak is valamit: keressetek kilátókat...jó kis túra
2009. máj. 25. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

A legolcsóbb, ha mindig otthon alszotok. Veszel egy turista bérletet, és bejárjátok a környéket.

Itt van néhány ötlet:

[link]

Vagy ott van a Budakeszi vadaspark, pl. fogaskerekűvel, úttörő vasúttal.

Nagykovácsiból az Ördögárok-on keresztül túra a Hűvös völgyig.

2009. máj. 25. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek fel egy fapados repülőgépre, és menjetek el valamelyik európai fővárosba. Ha időben veszitek, fejenként tizenezer forintból megússzátok a jegyet. Olcsó szállást meg a www.hostelbookers.com oldalon tudtok keresni.
2009. máj. 25. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Hajdúszoboszlót és Debrecent nagyon szeretem. Ha el tudunk szabadulni Budapestről, akkor oda megyünk. Mi Hajdúszoboszlón szoktunk megszállni, van néhány "olcsóbb", de nagyon jó konyhával ellátott hely (pl. Karikás Panzió). Innen szoktunk átbuszozni Debrecenbe. A debreceni állatkert nagyon jó, tiszta, kulturált. És van néhány nagyon szép múzeum. Csak ajánlani tudom mindkét várost.
2009. máj. 26. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!