Mo. -ra megyek nyaralni: mit vigyek es hova menjek?
Nem Magyarorszagon elek mar joregota es most majd harom hetig otthon leszek, igy gondoltam ellatogatnek heleykre.
Ami erdekelne:
kirandulas valami szep helyre
aktivabb programok (sport/zene) vagy vizpart.
Csak ilyen 1-2-3 napos esemeny lenne, mert tobbi az csalad+baratok.
Jul 12-29 ig leszunk otthon, ha valaki tud erre az idora ajanlani valamit akkor megkoszonnem! :D
Es hogy milyen ido van otthon: mlyen ruhakat vigyek? Eddig mindenki azt mondta nagyon nagyon meleg van....
Jo hetveget!
Tényleg nyári idő van , most párnaponta záporral zivatarral, de nincs jelentősebb lehűlés.
20-30 fok között van, napos idő általában. Én már elég jól le is barnultam ahhoz képest....Júliusra ez a meleg még állandóbb lesz talán, de senki nem monda ezt meg 1,5-2 hónappal előre..
szerintem jó lenne ha elondanád melyik városban élnek a rokonaid, akkor annak a környékén mondanánk lehetőségeket.
Látnivalók is érdeklenk vagy inkább tzermészetjárás?
Sopron -> szép épületek, Fertő-tó -> kajak, kenu, csónak, fürdőzés
Balaton környéke -> strand, éjszakai élet
Budapest -> szerintem nem kell bemutatni
Hajduszoboszló -> strand, éjszakai élet
Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Ezek tényleg jó helyek.
Debrecenben fesztivál pont akkor, 22.-én kezdődik. :) Vagy vasút, Békás-tó, stb.
Budapesten pedig bármit lehet csinálni gyakorlatilag. Vannak strandok, színház, kirándulóhelyek... A Gellért hegyen én nagyon szeretek kirándulni, jól kifáraszt, de fent tök jóóó, és vannak ilyen nagy csúszdák, nem csak gyerekeknek. :)
Én még esetleg a nódrád megyei Hollókőt tudnám ajánlani. gyönyörű, eredeti állapotában meghagyott tüneményes palóc falu, a világörökség része. sok programot szerveznek, van néptáncbemutató, kézműves foglalkozások, múzeumok, tájjellegű ételek.
vagy felmehettek a Mátrába. ja, és esetleg Videgrád, a nyári bobpálya egyenesen szuper!!
Mindenkinek adtam egy plust, es nagyon koszonom, hogy ennyien valaszoltatok az idot nem sajnalva :D
Budapest kornyeki a csaladom, igy Pest nem annyira erdekel, mert regebben mar bajartuk, inkabb a videk!
Annyi otletet adtatok, hogy bosegesen zavarban vagyok! :)
Elkezdtem utananezni a helyeknek es nagyon sok szep-erdekes es izgis hely van!
Persze ha a tovabbi otleteket is szivesen varom!
Koszonom a valaszaitokatt es jo nyaralast nektek is!!! :D
Hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!