Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mo. -ra megyek nyaralni: mit...

Mo. -ra megyek nyaralni: mit vigyek es hova menjek?

Figyelt kérdés

Nem Magyarorszagon elek mar joregota es most majd harom hetig otthon leszek, igy gondoltam ellatogatnek heleykre.

Ami erdekelne:

kirandulas valami szep helyre

aktivabb programok (sport/zene) vagy vizpart.

Csak ilyen 1-2-3 napos esemeny lenne, mert tobbi az csalad+baratok.

Jul 12-29 ig leszunk otthon, ha valaki tud erre az idora ajanlani valamit akkor megkoszonnem! :D

Es hogy milyen ido van otthon: mlyen ruhakat vigyek? Eddig mindenki azt mondta nagyon nagyon meleg van....

Jo hetveget!

2009. máj. 24. 18:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Balaton,Hajdúszoboszló,Miskolc-Tapolca-->Barlangfürdő
2009. máj. 24. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nyári idő van , most párnaponta záporral zivatarral, de nincs jelentősebb lehűlés.

20-30 fok között van, napos idő általában. Én már elég jól le is barnultam ahhoz képest....Júliusra ez a meleg még állandóbb lesz talán, de senki nem monda ezt meg 1,5-2 hónappal előre..

szerintem jó lenne ha elondanád melyik városban élnek a rokonaid, akkor annak a környékén mondanánk lehetőségeket.

Látnivalók is érdeklenk vagy inkább tzermészetjárás?

2009. máj. 24. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sopron -> szép épületek, Fertő-tó -> kajak, kenu, csónak, fürdőzés

Balaton környéke -> strand, éjszakai élet

Budapest -> szerintem nem kell bemutatni

Hajduszoboszló -> strand, éjszakai élet

Hirtelen ezek jutottak az eszembe.

Ezek tényleg jó helyek.

2009. máj. 24. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szilvásvárad -> túra.
2009. máj. 24. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben fesztivál pont akkor, 22.-én kezdődik. :) Vagy vasút, Békás-tó, stb.

Budapesten pedig bármit lehet csinálni gyakorlatilag. Vannak strandok, színház, kirándulóhelyek... A Gellért hegyen én nagyon szeretek kirándulni, jól kifáraszt, de fent tök jóóó, és vannak ilyen nagy csúszdák, nem csak gyerekeknek. :)

2009. máj. 24. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hűvösvölgy - libegő,kisvasút, Sopron, Vértesszőlős - kirándulás + ősemberbarlang, Aggteleki cseppkőbarlang, Szilvásváradon a pisztrángevést sem lehet kihagyni + kisvasutat :), Gyula - termálfürdő, Tatai tavak + Győr, Balaton - Tihany, Keszthely, Siófok, Hévíz ezek jutottak hirtelen eszembe,mindegyik gyönyörű hely. egyre figyelj,ha kirándulsz,tele vagyunk kullanccsal, úgyhogy kullancsirtó nélkül ne indulj el; és nem jut eszembe,de valahol madvéket is lehet etetni. ja,és Balatonon Afrika múzeum :)
2009. máj. 24. 20:52
 7/12 anonim válasza:
100%

Abádszalók

Túra, vizisport, koncertek

[link]

2009. máj. 24. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még esetleg a nódrád megyei Hollókőt tudnám ajánlani. gyönyörű, eredeti állapotában meghagyott tüneményes palóc falu, a világörökség része. sok programot szerveznek, van néptáncbemutató, kézműves foglalkozások, múzeumok, tájjellegű ételek.

vagy felmehettek a Mátrába. ja, és esetleg Videgrád, a nyári bobpálya egyenesen szuper!!

2009. máj. 24. 23:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szentendre - skanzen és a város is gyönyörű,nem lehet kihagyni
2009. máj. 25. 10:22
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek adtam egy plust, es nagyon koszonom, hogy ennyien valaszoltatok az idot nem sajnalva :D

Budapest kornyeki a csaladom, igy Pest nem annyira erdekel, mert regebben mar bajartuk, inkabb a videk!

Annyi otletet adtatok, hogy bosegesen zavarban vagyok! :)

Elkezdtem utananezni a helyeknek es nagyon sok szep-erdekes es izgis hely van!

Persze ha a tovabbi otleteket is szivesen varom!

Koszonom a valaszaitokatt es jo nyaralast nektek is!!! :D

Hello

2009. máj. 25. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!