Hova menjünk az osztállyal kirándulni 11. ben? (többi infó lent)
Nekem Pécs volt a kedvenc osztálykirándulós helyem. Mondjuk Boglárról szerintem elég hosszadalmasan lehet tömegközlekedve eljutni odáig, de nem vagyok benne biztos.
Szép a város, ha nem akartok nevezetességeket nézni, akkor is jókat lehet sétálni. Kirándulhattok a tv toronyhoz (nem egy megerőltető túra), ahonnan kilátás nyílik a városra. Nem messze van Orfű, ahol strandolni is lehet, van Pécsen egy akvárium- terrárium és egy állatkert is, de ott a Hullámfürdő is.
Írtad a paintballt, szerintem a Mecsextrém kalandpark tetszene nektek, vannak mindenféle kötélpályák, bob, falmászás, lövészet, és van csoportos belépő is, igaz, ez megdobja kicsit a költségvetést.
Kocsmát, vendéglátóhelyet pedig találtok elég sokfélét a városban.
Mi mikor itt voltunk, egy középiskolai kollégiumban laktunk, ez elég olcsó szállás volt, de ha kutakodsz, biztosan vannak kifejezetten diákszállások, vagy erdei iskola helyszínek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!