Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győriek! Javasolnátok programo...

Győriek! Javasolnátok programokat?

Figyelt kérdés

Jövő 7en 4 napot töltünk a párommal Győrben.

Úgy gondoltuk, hogy 1 max 2 nap elég a győri látnivalók megtekintésére (Állatkert, nevezetességek) viszont szívesen mennénk kicsit távolabbra is szétnézni.

Sajnos Sopron, Bécs , Komarno már messze van.

A szállásunk biztosít kerékpárokat szóval akár vmi kerékpáros út is szóba jöhet.

Bármilyen programötletet szívesen fogadok a fürdő kivételéve :O)

2009. máj. 22. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Átmehettek Pannonhalmára, van bicikliút. Kitekerhettek a szigetköz felé, s útközben Győrújbaráton megálltok az eperföldnél.

HorgásznI? Véneken? Egyetek pizzát a hajón,(Veszti Restaurant) fagyit a Dunakapu téren, egy forintos rántott levest a Szalay vendéglőben!Aranypartra azért menjetek ki, ha nem fürdetek is!

Squash, bowling, tenisz, lovaglás? [link]

Ide majd tesznek fel programokat nem sokára:

[link]

A Rába hotel melletti téren van egy pavilon, ott kaptok Győri Estet, de másutt is sok helyen.

Menjetek el a Rómer Házba: [link]

Milyen a stílusotok, az érdeklődésetek, a korotok?

Komáromba érdemes átmenni az erődbe esetleg(vonat)

Jó lenne ha írnál, hogy mit szerettek?

2009. máj. 22. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:

szia!

nagyon jókat írtál köszönöm.

én is bújom a honlapokat, viszont szerintem igazán jó helyeket csak az tud javasolni aki ott él és ismeri a várost, ezért is írtam ki a kérdést.

Az aktív pihenés híve vagyok szóval tulajdonképpen bármire nyitottak vagyunk. Vonattal megyünk így a horgászás kiesett.

Viszont az eperföldről tudnál nekem írni ? Van esetleg szedd magad akció is? Pannonhalma szerintem mindenképp benne lesz + Szigetköz és ez az eperföld nagyon felcsigázta a fantáziámat.

Előre is köszönöm!

2009. máj. 22. 14:25
 3/4 tade ***** válasza:
Szia. Nagyon jokat irt az elso. En meg kiegeszitenem a Hedervari kastellyal, ami kozel van Gyorhoz. Szerintem egy napot meger a gyori elmenyfurdo is. Nagyon jokat lehet enni a Vidra csrdaban is Vamosszabadin a hatartol nem messze.
2009. máj. 22. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, a szallasadotoktol is erdeklodjel, kerd meg hogy gyujtson ossze par programot nektek!:)

Gyor belvarosaban van egy turista informacios pavilon is mindjart a varos legelejen. Oda mindenkepp menjetek be erdeklodni, nekik sok programjuk van es elmondjak hogyan tudtok eljutni a helyekre is.

Este elmehettek a gyori Arkadba is, rengeteg szep bolt, uzlet, etterem, kavezo finomsagok vannak:)

2009. máj. 23. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!