Győriek! Javasolnátok programokat?
Jövő 7en 4 napot töltünk a párommal Győrben.
Úgy gondoltuk, hogy 1 max 2 nap elég a győri látnivalók megtekintésére (Állatkert, nevezetességek) viszont szívesen mennénk kicsit távolabbra is szétnézni.
Sajnos Sopron, Bécs , Komarno már messze van.
A szállásunk biztosít kerékpárokat szóval akár vmi kerékpáros út is szóba jöhet.
Bármilyen programötletet szívesen fogadok a fürdő kivételéve :O)
Átmehettek Pannonhalmára, van bicikliút. Kitekerhettek a szigetköz felé, s útközben Győrújbaráton megálltok az eperföldnél.
HorgásznI? Véneken? Egyetek pizzát a hajón,(Veszti Restaurant) fagyit a Dunakapu téren, egy forintos rántott levest a Szalay vendéglőben!Aranypartra azért menjetek ki, ha nem fürdetek is!
Squash, bowling, tenisz, lovaglás? [link]
Ide majd tesznek fel programokat nem sokára:
A Rába hotel melletti téren van egy pavilon, ott kaptok Győri Estet, de másutt is sok helyen.
Menjetek el a Rómer Házba: [link]
Milyen a stílusotok, az érdeklődésetek, a korotok?
Komáromba érdemes átmenni az erődbe esetleg(vonat)
Jó lenne ha írnál, hogy mit szerettek?
szia!
nagyon jókat írtál köszönöm.
én is bújom a honlapokat, viszont szerintem igazán jó helyeket csak az tud javasolni aki ott él és ismeri a várost, ezért is írtam ki a kérdést.
Az aktív pihenés híve vagyok szóval tulajdonképpen bármire nyitottak vagyunk. Vonattal megyünk így a horgászás kiesett.
Viszont az eperföldről tudnál nekem írni ? Van esetleg szedd magad akció is? Pannonhalma szerintem mindenképp benne lesz + Szigetköz és ez az eperföld nagyon felcsigázta a fantáziámat.
Előre is köszönöm!
Szia, a szallasadotoktol is erdeklodjel, kerd meg hogy gyujtson ossze par programot nektek!:)
Gyor belvarosaban van egy turista informacios pavilon is mindjart a varos legelejen. Oda mindenkepp menjetek be erdeklodni, nekik sok programjuk van es elmondjak hogyan tudtok eljutni a helyekre is.
Este elmehettek a gyori Arkadba is, rengeteg szep bolt, uzlet, etterem, kavezo finomsagok vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!