Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Népligettől kiindulva, hova...

Népligettől kiindulva, hova kellene mennem, hogy vonattal eljussak Nyíregyházáig?

Figyelt kérdés
a keletihez vagy a nyugatihoz kellene mennem?
2011. dec. 29. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugatiból indulnak oda vonatok, a Nyugatiba 3-as metróval jutsz el. Ajánlok neked 2 jó honlapot:

- www.mav-start.hu

- www.bkv.hu

2011. dec. 29. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:

www.elvira.hu

Ezen az oldalon minden infót megtalálsz. Amúgy szerintem a Nyugati lesz a nyerő a vonatok többségében.

2011. dec. 29. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítségeket. :)
2011. dec. 29. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb, ha Kőbánya-Kispestig mész metróval, és ott szállsz fel a vonatra. A Nyugatiból induló összes vonat megáll ott.

Csak összehasonlításképpen:

Ha a Népligettől metróval a Nyugatiba mész, az 8 megálló, és ha ott vonatra szállsz, akkor Kőbánya-Kispestig még 15 perc az út.

Ezzel szemben ha a Népligettől rögtön Kőbánya-Kispestre mész, akkor az csak 4 megálló metróval, és 15 percet spórolsz azzal, hogy feleslegesen nem teszed meg a Nyugati és Kőbánya-Kispest közötti szakaszt vonattal.

Én így látom.

2011. dec. 30. 00:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, igazad van és köszönöm! :)
2011. dec. 30. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!