Párizs übereli az esti, magyar Balatont?
Ezt a kérdést valószínűleg nem gondoltad komolyan,de ha igen....
Gondolkozz már!!!!
Hogy a bánatba ne űberelné!!!!
Párizs a világ legcsodásabb városai egyike!!!
Jó. A Balaton is szép,de.....Párizs mégiscsak Párizs...legyen éjjel vagy nappal,mindig csodálatos!!!!
szerintem nem kéne így lehurrogni a kérdezőt..ez szubjektív dolog.
van akinek sokkal többet jelent a Balaton mint ezer Párizs.hangulatok,érzések,emlékek...igenis űberelheti.ez rajtad múlik.én spec nem vagyok oda a Balatonért...inkább Párizs, de attól még igenis lehet h.van akinek a szíve idehúz a magyar tengerhez!!
Hogy lehet összehasonlítani ezt a kettőt...
Mintha az asztali lámpádat hasonlítanád össze az ágytakaróddal... Közük nincs egymáshoz.
Hello! tényleg nem lehet osszehsonlitani :)
Mindkét helyet jol ismerem, és megvan mindkettonek a maga bàja:
Pàrizsban az érzi nagyon jol magàt, aki valoban " nagyvàrosi" beàllitottsàgu.A nevezetességek mellett vonzo lehet a rengeteg ember,a sokszinu, multikulturàlis kornyezet, olyan butikok kirakatànak nézegetése, ahol csak egy nadràg hàrom havi fizetésedbe kerul, a kàvézok, ahonnan a fél vàros figyeli a jàrokeloket mikozben tunkoljàk a croissant-jukat a kàvéba ( sose értettem ezt a hulye szokàst).
A Balaton pedig azért jo, mert marhajo este végigsétàlni a kikotoben, aztàn iràny egy diszko, vagy pedig ami tényleg non plus ultra, ha a haverokkal a nyaralo kertjében csaptok egy jo kis "bulit", borral, gitàrral, hatalmas kondér bogràcsgulyàssal..Huuu, de joooo az :)
a balaton is tud szép lenni, de párizsnál aligha szebb.
Párizs a nevezetességek és a szinek miatt pompás, ott is vannak csodás fények éjszaka,. sőt tisztábbak az utcák, a Balatonon szerintem sok a szemét és koszos a víz
de a fényekkel semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!