Nagy butaság lenne két 16 éves lánynak stoppal leutazni a Balatonra nyáron?
Hát nemtom..
én nem igazán ülnék be olyan mellé akit nem ismerek.
Főleg ha valami "nagyarc" 1.0-ás suzukival króm forgó dísztárcsával , akkor hagy ne mondjam mi lesz a vége.Főleg a csaj előtt fog arcoskodni.
Ha nem vagytok épeszűek menjetek, ezekben a fasza közbiztonsági állapotokban, őrült jó kaland lesz, ha valami elmebeteggel akadtok össze...
remélem édesanyátok nem enged el titeket így.
Húú első válaszoló olyan jó nektek. Nekem nincs ilyen b.nőm akikkel így el tudnék menni. pedig hogy szeretnék. Jajj nagyon irigyellek most.:)
Kérdezőnek: szerintem ne vagy ha meg is próbálkoztok vele akkor is csak ilyen idős papa mellé vagy mama mellé és tényleg ne ilyen csilli-villi autókba. És vigyázzatok magatokra. Én egyszer stoppoltam a barátommal de akkor csak a város egyik feléből a másikba.
szerintem ha ketten mentek úgy nem lehet baj
bár én is vonatpárti vagyok, szerintem úgy gyorsabban is le lehet érni, hidd el nem olyan jó 40fokos melegben az autópályán aszalódni arra várva, hogy felvegyenek, aztán tényleg ki tudja ki vesz fel...
Ez a "mai világban" duma elég nagy hülyeség.
Régen is ua. beteg állat volt, mint most.
Annak a valószínűsége, hogy valami rossz arcú inas vesz fel titeket igen kicsi, de megeshet. Szerintem meg lehet próbálni, bár nem túl biztonságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!