Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nagy butaság lenne két 16...

Nagy butaság lenne két 16 éves lánynak stoppal leutazni a Balatonra nyáron?

Figyelt kérdés
A kaland kedvéért.
2009. máj. 15. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 éves vagyok. 18 évesen a barátnőmmel végigstoppoltuk Európát. Én a lányomat nem engedném a mai világban, és ma már én sem vállalkoznék rá.
2009. máj. 15. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban sajnos már tényleg nem egy életbiztosítás stoppolni, főleg nem tinilányoknak. Vonat nem lenne jó? Azon is lehet "pörögni". És biztonságos(abb) is.
2009. máj. 15. 18:29
 3/9 anonim válasza:
91%

Hát nemtom..

én nem igazán ülnék be olyan mellé akit nem ismerek.

Főleg ha valami "nagyarc" 1.0-ás suzukival króm forgó dísztárcsával , akkor hagy ne mondjam mi lesz a vége.Főleg a csaj előtt fog arcoskodni.

2009. máj. 15. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagytok épeszűek menjetek, ezekben a fasza közbiztonsági állapotokban, őrült jó kaland lesz, ha valami elmebeteggel akadtok össze...

remélem édesanyátok nem enged el titeket így.

2009. máj. 15. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Húú első válaszoló olyan jó nektek. Nekem nincs ilyen b.nőm akikkel így el tudnék menni. pedig hogy szeretnék. Jajj nagyon irigyellek most.:)

Kérdezőnek: szerintem ne vagy ha meg is próbálkoztok vele akkor is csak ilyen idős papa mellé vagy mama mellé és tényleg ne ilyen csilli-villi autókba. És vigyázzatok magatokra. Én egyszer stoppoltam a barátommal de akkor csak a város egyik feléből a másikba.

2009. máj. 15. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek: még nem indultunk el, de nem baj. azért kérdeztem, hogy válaszoljatok, véleményt írjatok. mindenkinek köszi. :)
2009. máj. 15. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha ketten mentek úgy nem lehet baj

bár én is vonatpárti vagyok, szerintem úgy gyorsabban is le lehet érni, hidd el nem olyan jó 40fokos melegben az autópályán aszalódni arra várva, hogy felvegyenek, aztán tényleg ki tudja ki vesz fel...

2009. máj. 15. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 vagyok, és gondolkodtam hasonlókon, azonban én is mindig arra jutok, hogy max akkor merném megtenni, ha srác lennék. Azt szokták mondani kamionosoknál kell próbálkozni, ők általában nagy segítőkészséggel felvesznek, de kitudja. Én egyedüli lányként biztos nem mernék elindulni. Kettő fiatal lánynak sem biztos hogy egészséges, arról nem is beszélve, hogy szerintem ha anyu megtudná hiába vagyok nagykorú, amíg nála lakok, biztos hogy többet az életben nem kéne elmennem sehova XD
2009. máj. 16. 11:37
 9/9 anonim válasza:

Ez a "mai világban" duma elég nagy hülyeség.

Régen is ua. beteg állat volt, mint most.

Annak a valószínűsége, hogy valami rossz arcú inas vesz fel titeket igen kicsi, de megeshet. Szerintem meg lehet próbálni, bár nem túl biztonságos

2010. aug. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!