Gellért hegyre kell belépőt fizetni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 21:19
11/15 anonim válasza:
he nem hisztek nekem menjetek el New Yorkba a saját szemetekkel megnézni..és nem oltogattam senkit
12/15 A kérdező kommentje:
Ha az egyik előző oldalon válaszoló linkjét nem láttad volna:
SZERINTED EZ MICSODA??????HOL VAN??
2009. máj. 13. 19:40
13/15 anonim válasza:
először is ne kiabálj! láttam a linket. de attól igazam van hogy az igazi New Yorkban van
14/15 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem az volt a kérdés, hogy hol van az igazi, és az első válaszoló sem arra válaszolt, hanem hogy az itt lévő dolgokkal mi van. Erre letámadtad...csak nézz vissza...most pedig már arról beszélsz, hogy te az eredetire gondoltál...nem bántani akarlak, de látszik, hogy nem voltál képben, de legalább megtanultad, és ha szükség van rá fel tudod használni
2009. máj. 13. 20:35
15/15 anonim válasza:
Az egyik válaszolótól kérdezem ha a szabadságszobor nem szabadságszobor akkor mi?A hegy ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!