Répcelakon milyen kikapcsolódási lehetőség vagy látnivaló van?
én Répcelaki vagyok, tulajdonképpen nincs semmi érdekes. van egy főtér, ott egy szökőkút, egy komolyabb foci pálya.
Meg itt folyik a Répce és a Répce part kivan alakítva, akkor kb 8 km-re itt van a Nicki-Műgát ahova megéri elmenni, na meg a Csáfordjánosfai erdő, ami leginkább tavasszal érdekes, amikor szószerint tőziketenger van, amit minden évvbe több v-s stáb is felvesz. És egy panzió van ahol tudsz aludni. Nagyjából ennyi lenne, remélem segítettem.:)
Kis előzmény: Nem rég megismerkedtem egy nagyon szép, kedves és intelligens lánnyal és mostanába beszélgettünk egy személyes találkozóról (előzmény vége :D).
Ő győri, én szombathelyi vagyok és úgy gondoltuk, hogy valahol félúton kéne találkozni és Répcelak pont ideális helyen fekszik :D. Hogy mikor megyünk azt még nem tudom, mert nekem sok dolgom mostanába (hülye iskolai számonkérések), de minnél hamarabb annál jobb :D. Bár bevallom őszintén én már előre izgulok XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!